Jobba på internet

Vilken skitvecka! Jag har nog jobbat minst 70 timmar och ändå får man skäll från chefen när man lämnar kontoret 18.30 en fredag kväll att en rapport har jag missat att lämna in och jag ligger 0,5% efter min månadsbudget. Kanske kunde jag jobba ikapp i helgen frågade han, jag hade väl ändå inget vettigt för mig då? Dessutom har jag tidigare i veckan fått nej på att ta 3 veckors semester i Thailand i Februari som vi alltid brukar göra. Två veckor måste väl räcka tyckte chefen. Vilket liv man lever. Det måste ju finnas något sätt att njuta av livet och ändå dra in pengar som man klarar sig. Finns det inte folk som jobbar hela vinterhalvåret från värmen? Vad jobbar de med?

Tjejen är iväg på girlparty ikväll så kan tack o lov slappa med hämtpizza och whiskey. Googlar på lite olika tema om att tjäna pengar via nätet, bli rik snabbt. Leva livet utan 70-timmars slaveri på ett kontor.

Schystaste livet, med pengar, resor och ett enkelt liv verkar de som tradar akiter, valutor eller vad som helst ha. Hur svårt kan det vara? Köp billigt o sälj dyrt?

Tänk att det enda verktyg man skulle behöva är en dator och internetkoppling, ingen jobbig chef, inga bilköer, tråkiga möten, kostymer och inga budgetar bara styra sitt eget liv njuta av livet och värmen. Men vad skall folk tycka, man måste ju alltid göra som alla andra och de flesta tittar mycket snett på de som går sina egna vägar.  Men visst vore det härligt!

fritt liv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *